torstai 4. maaliskuuta 2010

Kaikkea voi kokeilla.

Doddi. Päätin sit kokeilla et mitä jos ITSE kirjoittaisin blogia, täällä on muutama blogi jota luen tosi usein. Okei kokoaika ! En tiiä yhtään mitä täst tulee, mut ei ainakaa paskaa pahempaa. Viel ku joku opettais muokkaamaan tota ulkoasua ni olis aika nice.

Mitä blogiin pitää kirjoittaa?

I have no idea.

Kokeillaan. Tänään kävin porukoiden pyykkituvas pesee meidän peitot ja tyynyt, koska rakas kissamme Mauku oli kussu ja paskantanut niiden päälle. Ne hais niin pahalle ku vaan voi, ja ne oli vieläkin märkiä ! Eww >; No mutta onneks on nyt niin puhtaat peitot ja tyynyt et kelpaaki nukkua <3 Huomenna meen viel pesee lakanat ja muut pyykit sinne. Meillä siis on pesukone, mutta oon niin nuuka etten viitti käyttää sitä ettei tuu liian kallis sähkölasku ;D Tosiaan, kun puhun muodossa ME, se tarkoittaa mua ja kihlattuani Aria<3

Oon tänään leikkiny pentujen kanssa ja Maukua hellitelly. Mauku teki 15.2 kaksi maailman suloisinta pentua. Valko/harmaa läskipentu on Mörri ja ruskea/valho/harmaa on Mörkö. Ne on suloisimpia elukoita ikinä <3 Pistän heti kuvaa ku saan aikaseks siirrettyy koneelle.

Oon tän loppuviikon saikulla, on onneks aikaa hoidella vähä kotiasioita. Kuten Arin KANNUSTAMISTA tiskaamiseen .- Kuolen kohta nälkään, en suostu tekekmään ruokaa koska keittiö on niin kamalassa kunnossa, mutta kohta tulee nälkäkuolema. Ajattelin et pitäiskö mennä porukoille syömään. Ne siis asuu tos 200m päässä.

Mut nyt selkä tulee niin kipeeks ettei voi enää olla tämmöses asennossa, enkä voi vaihtaa asentoa ku näppikses ja hiires on nii hirmu hyvä signaali !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

How do you feel about this?