perjantai 30. huhtikuuta 2010

Tultii just Arin kans mun vanhemmilta, käytiin siel syömässä <: Ne oli keittäny perunaa, nakkeja, sit oli perunasalaattia, patonkia, pullaa, silliä (HYI) yms. Oli namia<3 Huomenna syömään makaronilaatikkoa (jos olet lukenut edellisen juttuni, niin muistat varmaan että se on lempiruokaani<3)

Nyt vaan hengaan ja kuuntelen Quo Vadista. Kohta puoleen voisin alkaa lukemaan kirjaa, että saisin sen pian loppuun. Luen tällä hetkellä Danielle Steelin kirjaa Torjuttu totuus. Aivan mahtava ! Muuta en voi sanoa, yksi parhaiden joukossa!

Torjuttu totuus kertoo Grace nimisestä tytöstä jonka isä pahoinpiteli ja raiskasi tyttö neljän vuoden ajan. Gracen äidin sairastuttua syöpään, hänen isänsä alkoi pahoinpitelemään hänen äitiää, sen jälkeen Gracea. Äitinsä kuoltuaan, hautajaisten jälkeen Gracen isä tuli ja otti väkisin Grace, todella kylmästi ja väkivaltaisesti. Tapahtuman aikana Grace muisti että hänen äitinsä yöpöydän laatikossa on ase, hän otti aseen ja ampui isänsä. Kyllä 17- vuotias tyttö ampui oman isänsä..

Kirjassa on niin paljon kaikkea mielenkiintoista, vaikka tapahtuma ei tietojeni mukaan ole totta, niin noin on varmasti käynyt hyvin monelle ihmiselle, todellisessa elämässä. Kamalaa. Mutta TODELLAKIN suosittelen kirjaa kaikille, jotka vain sen tyylisistä kirjoista tykkäävät. <3

Sen jälkeen aloitan lukemaan Seppo Lehdon kirjaa Hyvään kotiin, en oo ihan varma mistä se kertoo mut mun käsityksekseni kissoista yms muista lemmikeistä etc.

Tekis mieli kahviaaa <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

How do you feel about this?