keskiviikko 11. elokuuta 2010

OVER MY DEAD BODY

Paljoa en ole kirjoitellut, johtuen siitä että elämäni on ollut täälä suhteellisen tasapaksua ja kiireellistä. Ja myöskin aikamoisen sekavaa :x On tapahtunu niin paljon henkilökohtaisia asioita, joita en tänne valitettavasti voi yhden ihmisen takia kirjoittamaan. Sen verran on pakko avautua että olen todella "peloissani" siitä kun sairaalasta tuli loppuraportti, jossa luki että "havaittavissa on myös persoonallisuushäiriötä." Anteeks?

Oon niin paskana siitä ku en oo saanu kunnolla päähäni iskostettua, että minkälainen on persoonallisuushäiriö! Otin sen verran selvää, että niitä on erilaisia ja yksi on suoraan kuin minä.

Epävakaa persoonallisuushäiriö;

Epävakaalle persoonallisuudelle ("rajatila"- tai "borderline"-persoonallisuushäiriö) on tyypillistä laaja-alainen tunnetilojen ja minäkuvan epävakaus ja käytöksen huomattava impulsiivisuus. Ihmissuhteet ovat intensiivisiä ja epävakaita vaihdellen voimakkaasta ihannoinnista täydelliseen vähättelyyn. Käytökselle on ominaista hylätyksi tulemisen pelko, alttius ärtyä helposti, vaikeus kontrolloida suuttumusta, itsetuhoinen impulsiivisuus ja toistuvat itsemurhayritykset.

Huomiohakuisessa persoonallisuudessa dramaattinen tai teatraalinen tunteiden ilmaisu ja huomion hakeminen on korostunut. Käytökselle on ominaista ulkonäön korostaminen ja tilanteeseen sopimaton seksuaalisesti viettelevä käytös. Henkilö kokee ihmissuhteensa läheisemmäksi kuin ne todellisuudessa ovat, ja hän on helposti toisten ihmisten ohjattavissa.


Ei tule olemaan helppoa, anteeksi !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

How do you feel about this?