torstai 18. marraskuuta 2010

WOMAN INSIDE ME?

Taas sama, en ole jaksanut päivitellä blogia, miksi olisin?
Ollaan Arin kanssa otettu uusi kissa, Särö, laitan siitä kuvia, heti kun kamera suostuu latautumaa. En tiedä miksi, mutta akku ei vaan suostu latautumaan, sadsadsad >;

Tässä muutaman viikon olen harjoitellut rakennekynsien tekemistä, huomasin että helpostihan ne tekee, MUTTA jos haluaa todellakin laadukasta jälkeä, tulee olla paljon paremmat geelit ja vielä paljon harjoittelua. Kyllä nää itse tekeminä menee, en kyllä uskalla kenellekkään muulle kuin itselle ja kavereille tehdä. Geelit on todella paskat ja minä tyhmä vielä tilasin ebaystä uudet geeli.. Varmaan supehyper laadukkaat! -.- Onneksi ei maksanut ku muutaman euron. Pitäis tosiaan säästää rahaa ahkerammin..

Näihin asioihin pitäisi alkaa urakalla sijoittamaan;

-Hätävaraa kissoja varten
-Uuden kynaigeelit, laadukkaat!
-Raapimispuu
-Muu hätävara raha

Eipä ollu hääppöinen lista, mutta kissojen hätävara rahastoon tarvitsee vähintään 200e, koskaan ei tiedä mitä tapahtuu, ja vakuutus ei kata. Samoin itselleni tarvitsen hätävararahaa, olen sellainen ihminen joka tuhlaa kaiken heti saatuaa, elän suoraan kädestä suuhun.

Henkisellä puolella ei erityisemmin mitään edistystä ole tapahtunut, paitsi että osaan paremmin sanoa ei, ja puolustan itseäni ehkä vähän enemmän. Jaksais enää miettiä näitä juttuja, helpompaa olis ku unohtais vaan koko homman ja antais olla. Ehkä se menis siitä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

How do you feel about this?