maanantai 20. joulukuuta 2010

I got two piece of furrylove

Ajattelin nyt ajan kanssa tehdä tilanne postauksen. Tänään en päässytkään töihin, kipeä selkäni antoi ymmärtää että nyt olisi aika hakeutua lääkärille. Tosin, sillä hetkellä se oli vain tekosyy, aamulla olin tosiaan niin ahdistunut, etten kyennyt menemään töihin. Sitä en kehdannut työnantajalle sanoa, joten ilmoitin meneväni lääkäriin selän takia. Selkäni siis on ollut jo parisen viikkoa kipeä, nyt sain ainakin hyvän syyn hoitaa sen. Kuulema sielä on vain jotkut jutut nikamien välistä jumissa, tiedä sitten..

Eli siis nuo selkänikamien välissä olevat törröittävät jutut on jotenkin jumissa/tulehtunut/ ei mitään hajua. Anyhow.. Olen VIHDOIN ottanut hieman uudempia kuvia pikkupiskuistani, näissä kuvissa rakkauteni nukkuvat sekaisessa sängyssäni. I know, hyvin eroottinen Superman-yöpaita, minä tiedän miten miehen saa syttymään ;> Voimme kaikki kuitenkin myöntää että se on vain unelmaa, erotiikantappaja yöpaitani.Aika on kulunut LIIAN hitaasti, olen yksin kotona, Ari joutui viime perjantaine lähtemään taas koiravahdiksi Hellsinkiin >; Tea on myös Hellsingissä, itse lähden heti töiden jälkeen keskiviikkona. On tullut huomattua, ketkä todella ovat kavereita ja ketkä eivät. Toiset soittavat ja tulevat kylään vain kun ovat jotain vailla, mutta ei muuten. Eli olen siis taas ollut aivan yksin, en alene enään siihen että minä olen aina se joka ottaa yhteyttä. Mielummin olen yksin kun ihmisten kanssa jotka eivät todellisuudessa haluaisi olla paskanvertaakaan tekemisissä.
Päällä on kamala stressi, vuokranmaksu tilanteen takia. Tuntuu järkyttävältä miten tälläinen tilanne voi tulla, minulla on kuitenkin säännölliset tulot, vaikka kokopäivätöissä en ole.. Onneksi vanhempani ovat todella parhaita ja aina auttavat<3 Vaikka en millään haluaisi heitä huolettaa tilanteellani, mutta pakko vuokraraha jotenkin on saada. Tai sitten on sovittava, että maksan sen vasta kun palkkani ja ansiosidonnaiseni on tullut.. Jaarittelua, kyllä :D
Jasminin blogista sain täydellisen idean! Itselläni on ollut eräs pentikin punainen pienikori vessassa, jossa on kaikkea turhaa, otin tuumasta toimeen ja tyhjensin sen. Täytin sen teepaketeilla ja laitoin mikron päälle <: Murto-osa teistä mahtui siihen :D Omistan aikamoisen kokoelman.. Samoin tein mausteille! Ne ovat aina vain lojuneet kaapeissa, joten otin uv- uunini pahvipakkauksen, modailin sitä ja sain onnekseni kaikki mahtumaan siihen <: kiitos vain ideasta<3

ps. niitä teitä itselläni on hieman alle 20 laatua :D

pps. Laitan loppukevennykseski kuvan itsestäni (itserakkautta?) Tämä on nimittäin ensimmäinen kuva missä näkyy punainen otsatukkani (jonka värjäsin puoli vuotta sitten) JEIJ.

3 kommenttia:

  1. kauniit hiukset :) otsatukka on mukavan pirtsakan värinen.

    VastaaPoista
  2. Jee! :D ole vaan hyvä ideasta ^^ 20 laatua teetä? :DD Niiicee, itellä ei oo ku 4 eri mitä juon, ohan noita teetä varmaan 10 sorttia, mutta nuo liptonit yms paskat on tonin :D Itellä on vaan Nordvistin reilua luomu-teetä, pirkan luomureilu-teetä,clipperin reiluluomu marjateetä ja sitte yli-ihanaa parasta jtn isosiskolta saatua intilaista suklaa auyerveda teetä<3 :D ps.Ihanat nuo nöpöläiset ku halailee tossa sängyllä!<3 :))

    VastaaPoista

How do you feel about this?