lauantai 18. helmikuuta 2012

Boring life

Päivät on menny nopeasti, vaikka mitään en pahemmin ole tehnyt. Hain muuten tuossa Torstaina Nellyn paketin, jossa oli kolmet kengät jotka tilasin. Aikaisemmassa postauksessa olikin kuvat niistä, no.. Jouduin sitten palauttamaan kaikki >; Harmittaa hirveästi, olisin halunnut pitää kaikki niistä, tai edes yhdet. Ne ei sopinu minun jalkaan, kaikissa oli jotain vikaa, etten olisi pystynyt käyttämään niitä. Nettishoppailu ei vaan ole minun ystävä.

Torstaina näin yhtä hyvää ystävääni, jota en ollut vähään aikaan nähnyt (yhen turhan riidan takia, joka on onneksi selvitetty <3). Kävimme syömässä ja sen jälkeen mentiinkin hänen luokseen, siivottiin hieman ja alettiin maalaamaan olohuonetta. Hyvinhän homma meiltä naisilta kävi ;> Loppujen lopuksi tuli sitten pojat maalaamaan loppuun ja siivoamaan.

Eilen nukuin huikean pitään, kello 13! En tiedä miten onnistuin siinä, mutta onnistuinpa vaan. Vähän meni päivä ohi, mutta sainpa jotain aikaiseksi. Hieman siistin kämppää, kun serkku tuli siinä viiden pintaan kylään. Lähdettiin siitä postiin palauttamaan kenkiä (;<), sen jälkeen syömään ja kiertelemään hieman kauppoja. Tällä budjetilla ei ollut pahemmin rahaa ostaa mitään, mutta jotain silti tarttui mukaan..


Teki mieli vilkaista mitä muotilehdissä tällähetkellä pyörii. Ei olleet ihan mun tyylisiä vaatteita ^^ Tosin lehdessä oli paras lukemani artikkeli; Syrjityt lihavat naiset.


Tällä viikolla ostamani hilpetöörit. Eilen tosin ostin vain huulikiillon, kaulakorun ja tuon kauniin hiuskoristeen.


It's prettyy <3 Sitten asia, josta olen halunnut sanoa. Kiitos kaikille, jotka jaksavat lukea blogia, ja varsinkin niille ketkä kommentoivat. On ihanaa huomata saaneensa kommentteja/kommentin johonkin tekstiin. Viimeisin tuli Kaisalta, joka toivotteli jaksamisia Särön kuolemasta johtuen >; Kyllä siinä tuli hymy huulelle kun luin kommentin, on mukavaa huomata, että blogia lukee edes joku ja jaksaa kannustaa ja antaa voimia toiselle :> Eli SUURI KIITOS SINULLE KAISA ! :> Sain hyvänmielen antamastasi kommentista.

Mitähän muuta tässä rustailisi? Kohta siis suuntana Naomille ja Marille :>
Mari pitää kivaa muotiblogia ja lukijoita sillä onkin reilu 400, jos jotakuta kiinnostaa niin blogi on tässä :>>

ps. vielä muutava kuva kauniisti Maukusta ^.^

<3 Zimaira

1 kommentti:

  1. Ei tullut linkki, joten siis Marin blogiin pääset tästä http://xoxonukke.blogspot.com/
    :>

    VastaaPoista

How do you feel about this?