lauantai 10. maaliskuuta 2012

There was no disney.

Hehkutin teille uudesta pennusta jonka oli määrä tulla mulle parisen viikkoa sitten. No, eipä koko kissaa ollutkaan. Eli siis oli huijaus, myivät kissoja, joita ei ollut olemassa. Onnekseni en ollut maksanut sitä vielä, mutta kyllä kovasti odotin saavani Maukulle kaverin. No empäs saanut.

Kamalasti on taas tapahtunut kaikkea, enkä ole oikein muistanut ja jaksanut postailla. Johtunee myös siitä että mulla ei ole koneelle mitään hyvää paikkaa, en pysty kirjoittamaan kunnolla. Ja kone lagaa kamalasti jos se ei ole latauksessa, eli paska kone! :> Anywho, tattadadaadadaa! Sain eläke päätöksen, sellaisen 5kk taistelun jälkeen :> Jeij. Ei tietenkään ole kivaa olla eläkkeellä, mutta olen iloinen siitä että saan sen etuuden joka mulle kuuluu, ja näin saan turvattua toimeentuloni.

Purrr... Mitähän muuta kaikkea on tullut tehtyä? No, tajusin ainakin, että alkoholi on vieläkin ongelma. Olin tuossa melkein kolme kuukautta juomatta ja nyt on taas alkanut lipsumaan. Vihaan miten paljon alkoholi vaikuttaa mun mielialaan ja olotilaan, juomisen jälkeen mielialat heittelee suunnilleen kolme päivää sen jälkeen. Eikä se ole kivaa kenellekkään >; Miu.
Käväsin tuossa torstaina leikkauttamassa hiukset Glow Helsingissä, olin puskaradiosta sen bongannu ja oli saanut aika hyvää palautetta. Ei mullakaan siitä mitään negatiivistä sanottavaa ole, oikein kiva tukka tuli :> Vaikka ei paljoa muuttunutkaan.

Tahtoisin lähteä käymään Tampereella ja Rovaniemellä. Rahaa ei vain ole.. Haluaisin myös ostella kaikkea mahdollista, mutta haaveeksi jääpi. Murr. Torstaina olin kaverin kanssa Kuparikulmassa laulamassa karaokea, oltiin joku 4 tuntia sielä ja sitten lähdettiin Aleen. Hyi. Mutta, halpa kalja veti puoleensa. Tästä edespäin saa jäädä Ale kokonaan pois, ja mielellään myös alkoholi. Mutta on se mukavaa aina välillä käydä tuulettumassa, kaikki reissut ei aina vaan mene mielenmukaan.

Osaisikohan sitä vielä kertoa jotain.. Ainakaan mieleen ei tule, mutta, olipa taas kiva kirjoitella <3

Kiitos ja anteeksi <3 Zimaira

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

How do you feel about this?