keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Tuntuu että naru kaulassa hiertää, en pysty hengittää

Miten tää postaaminen onkin niin vaikeaa. Monta kertaa on pitänyt jo postata mutta kokoaika se vain jää.. Yksi kaunis torstai ihana postimies toi kivan paketin!

Tilasin meikit Pretty.fi Olin tuosta isosta meikkipaletista lukenut ihmisten mielipteitä, suurin osa kehui sitä. Itse koen sen aivan turhaksi rahanmenoksi. Muutama luomiväri pysyi ja oli ihan ok pigmenttisiä. Muut olivat ihan turhia. Ei niin laadukas mitä odotin. Samoin tuo toinen 10 luomivärin paletti, todella kauniit ovat värit. Mutta eivät pysy ja aika huonoja. :(

Pakko myöntää, että suurin syy non-postaamiseen on läppärin paikka! En ole vielä keksinyt hyvää paikkaa koneelle, joten se on niin huonossa paikassa, että koneella oleminen on hyvin vaikeaa. Jotain täytyy keksiä! Koneen täytyy olla telkkarin läheisyydessä, että piuhat riittää. Samoin internetti, sillon kun sen pitäisi toimia kuinnolla, niin varmasti hidastelee minkä kerekää. Tuntuu että kuvien lataaminen tänne kestää ikuisuuden. Onko kenelläkään ideoita?

Asiasta toiseen, olen saanut hieman kämppääkin laitettua :) Nyt on seinä maalattu, sohva ostettu ja tv-taso myöskin <3 Kun saan otettua kuvia niin aion tehdä Asuntopostauksen! :) Tilasin tuossa yksi päivä Brandokselta kahdet kengät, toiset olivat semmoset rimpulat, että lähetin samantien takaisin. Toiset olivat Iron Fistin Lacey Days Flat.


Samoin tilasin myös Angry Young and Poor nettimyymälästä kahdet toiset Fistit. Toiset ovat samat kuin viime kesänä, Iron Fistin Wolfbeater Flat ja toiset olivat Iron Fistin Gold Diggerit <3Nyt lopetan tämän kirjoittamisen koska maailmankaikkeudella on selvästi jotain mua vastaan. Mikään asia tässä koneessa ei toimi -.-

Kiitos ja anteeksi <3 Zimaira

1 kommentti:

  1. Woo, I love the shoes !

    http://FumixLand.blogspot.fr/

    VastaaPoista

How do you feel about this?