maanantai 5. marraskuuta 2012

Breeding in flames of lust today

Oon oikea moniongelmamonsteri, en yhtään ihmettele miksi tosiaan olenkin sinkku. Ja yksinäinen. Tuntuu niin epäreilulle että toinen kärsii joka päivä, kokoaika. Toisen elämä on helppoa ku heinän teko. Ja maailmassa on kärsimystä tasaisesti?

En väitä että kehitysmaiden ihmisillä olis helppoa. Mutta eipä ole suomalaisillakaan..

It sucks to be alone, even when there are people all around you

On sentään jotain posiitivista tässäkin kuukaudessa, pääsin kuntoutuksen harjoitteluun nuorisotalolle. Olis kyllä viimeisimmätkin itsetunnon rippeet menny, ellen olis päässy, kuitenkin ammattitutkinto siihen hommaan ja aika hyvä todistus. Tosin vitosia ei koskaan voi olla liikaa ;D Tänään se siis alkaa.

Ja lisää negatiivista, puhelin meni huoltoon ja lasku oli 100e ;s mullahan onkin varaa heitellä satasia sinne tänne, ei tee tiukkaa. Jos nyt mieliala pysyis ees siinä mielessä hyvässä mallissa, että pystyis tuolla harjottelussa käydä, niin ehkäpä sekin vaikuttaa jotenkin positiivisesti..

Olipas taas tylsä päivitys :D Mutta tämä on terapiaa joka sopii mun budjetille.

“Depression is such a cruel punishment. There are no fevers, no rashes, no blood tests to send people scurrying in concern. Just the slow erosion of the self, as insidious as any cancer. And, like cancer, it is essentially a solitary experience. A room in hell with only your name on the door.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

How do you feel about this?