tiistai 2. huhtikuuta 2013

Young money cash money

Olipas kallis päivä, 800e ku pieru saharaan. Maksoin vuokran, hain lääkkeet ja eläinten ruoat. Lääkkeisiin uppos 100e plus sitten eläinten matolääkkeet sun muut.

Tein vielä ittelleni budjetin mut se meni jo tänään vituiks. Tarkoitus olis saada vanhat kytkyt maksettua nyt elokuuhun mennessä, tekikö ne nyt yhteensä 300e tai alle, 200e jotain se oli muistaakseni.

Elukoiden ruoat tekee kuukaudessa vissiin 40 - 50 euroa, ostan kuivaruoat aina kerralla useammaks kuukaudeks. Nolalle ostin Canagania, 2kg säkki oli 18e ja piskuille ostin Applawsin Chiken 2kg, se oli 17e. Sit viel kissoille märkäruokaa, siihen menee n.20e + -. Riippuu onko tarjouksia :)

Tästä rahajutusta tulikin mieleen, ostin TAAS tabletin. Tämä ostos oli kyllä harkittu ja pitkään mietitty. Asus tf300tg. Hintaa oli melkeen 500e ;s. Tämän otin osamaksulla, aikaa maksaa on vuosi, mutta aion maksaa sen syyskuuhun mennessä. Lyhennän 80e kuukaudessa ja sen mitä syyskuuhun mennessä jää, maksan loput kerralla. Mietin pitkään läppärin ja tabletin välillä, päädyin tähän, koska tähän saa ostettua näppäimistö telakan, silloinhan se on melkeen kuin läppäri :)

Nää pääsiäispyhät on ollu ihan kamalia, ei mitään tekemistä, alkoipa taas tehdä mieli mennä ryyppää. Onneks käyttörahaa ei paljoa ollu ja säästöihin en koskenu, siitä ansaitsen kyllä pointsit. Ollaan käyty Nolan kanssa useasti haukkuparkissa leikkii muiden koirien kanssa ja oon ollu kummipojan luona muutaman kerran, pikku vanilija tanko täyttää kohta 3kk! Toinen kummipoika täyttää 5v :)

Kun oon hoitanu vanilijatankoa niin oon tullu enemmän varmaksi siitä etten hanki lasta, ei siis siinä mielessä etten tykkää lapsista tai mitään. Rakastan vanilijatankoa ja hodan sitä enemmän kuin mielelläni, itse en vain jaksaisi hoitaa lasta 24/7. 8h jälkeen alkaa jo tuntumaan, että haluaisi tehdä jotain muu fr a. En tiedä muuttuuisiko asia jos lapsi olisi oma... Päähäni on iskostunu ajatus että jos joskus saan lapsen niin olen yh, en tiedä mksi.

Lopuksi kaunein Nola <3

2 kommenttia:

 1. nuo raha asiat vain sekottavat pään. en ymmärrä miten selviän niistä kun muutan omaan komerooni.
  100 euroa lääkkeistä? yh kamalaa. mutta oli rahapulasta näköjään siis hyötyäkin kun juominen jäi väliin.

  sama reaktio täällä noiden lasten kanssa. stressaan meidän kissastakin aina niin paljon että en halua edes miettiä millaista olisi lapsen kanssa, en kestäisi sitä. vaikka ovathan lapset ihania.

  Nola on suloinen :)

  VastaaPoista
 2. Mulla kun on tällä hetkellä Mauku, Disney ja Nola niin ne saa riittää. Siinä on lapsia kerrakseen :D tuo 100e on kamala summa, oon miettiny että lopettaisin sen kalliin lääkkeen, mutta se on auttanu kaikkein parhaiten. Pitää vaan säästää jostaian muusta.

  VastaaPoista

How do you feel about this?